Jelenleg itt van: Főoldal > Hírek

Hírek

„OBSITOS” megmérettetés 2017. szeptember 30.

A Fejér Megyei Technikai és Tömegsportklubok Szövetsége immár tizenhetedik éve, hogy meg- rendezte a Székesfehérvári MJV Önkormányzata segítségével a „Nosztalgia Obsitosoknak” elnevezésű lőversenyt 2017.09.30-.-án. A rendezvényt megtisztelte Viza Attila tanácsnokok úr. A jó idő jó hangulatú versenyt eredményezett. 82 fő lőtt egyéni lőszámot és 8 csapat versengett a nívós serlegekért, érmekért és oklevelekért.

Kiváló eredményeket értek el FMRFK, a Fm. Honvéd Nyugállományúak klubjának mindhárom csapata, a Veszprémiek, a Fókusz Lk., a Pázmánd Lk. és a Crimebox klub csapatai. Obsitosok kiemelkedő egyéni lövői: Balássy Sándor, Zóka József, Hibácskó Ferenc, Takács Imre, Füredi Jenő, Szabó Antal. A „civilek” is hasonló teljesítményt mutattak: Benes Ibolya, Kristóf István, Magaslaki Ferenc, Nagy Ádám, Maár Attila, Gazdig Olivér, Kristóf Patrik is kiváló eredményt ért el.

Viza Attila tanácsnok úr a díjátadón méltatta a kiváló rendezést és eredményeket. További támogatásáról biztosította a rendezőket. Zárszóként kérte a résztvevőket, hogy jövőre ugyan ilyen lelkesedéssel és ha lehet még nagyobb létszámba vegyenek részt a lövészetet szerető versenyzők.

A rendezvény utáni baráti beszélgetések alatt a jelenlévők megegyeztek, hogy jövőre újra indulnak e jeles megmérettetésen, bizonyítva lövész tudományukat.

Székesfehérvár, 2017. szeptember 30.

Tisztelettel:

Antal László sk.
FMTTSZ elnök