Jelenleg itt van: Főoldal > Közgyűlés

Közgyűlés

Változások az MTTOSZ vezetőségében 2017. május 25.

A szövetség május 25-én tartotta rendes évi közgyűlését. A közgyűlés elfogadta a szövetség szakmai munkájáról szóló beszámolót, a 2016. évi mérleget, a Felügyelő Bizottság jelentését és a 2017. évi költségvetést. Tisztségviselőket is választottak. A rendezvényen megjelent és felszólalt Kun Szabó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke is, aki tájékoztatást adott a tagszervezeteknek a HS céljairól és a legfontosabb feladatairól.

Közgyűlési beszámoló 2016. április 27.

Az előző két esztendő konszolidációs feladatai után a 2015-ös évben a kitűzött célunk a stabilitás megteremtése volt. A vezetőség és az elnökség ennek alapján jelölte meg az adott körülmények és lehetőségek mentén a követhető és kivitelezhető célokat, rendezvényeket. A rendezvények, versenyek, alapvetően a pénzügyi és anyagi lehetőségek maximális figyelembe vételével lettek meghatározva, megfogalmazva a kivitelezés élesen szigorú, törvényes és szabályszerű végrehajtását.

Meghívó az MTTOSZ rendes évi közgyűlésére 2016. április 18.

Tisztelt Tag- és Sporttársunk! A Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetsége rendes évi közgyűlése 2016. május 03.-án (kedden) de. 10.30 órai kezdettel kerül megrendezésre. [ Részletek ]