Jelenleg itt van: Főoldal > Hírek

Hírek

Beszámoló a Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetsége (MTTOSZ) 2016. évi közgyűléséről
összefoglalója
képek 2016. június 2.

A Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetsége 2016. évi közgyűlését május 3-án, a BKV TTE Tanácstermében tartotta meg Budapesten, a 1087 Sport utca 2. szám alatt.

A Közgyűlés egyhangúlag elfogadta az MTTOSZ Elnökének, Prof. Dr. Borbély Attilának az MTTOSZ 2015. évi tevékenységéről szóló beszámolóját, valamint a 2015. évi gazdálkodásról szóló záró beszámolót, mérleget és eredmény-kimutatást.

Az MTTOSZ Dr. Szieben László, gazdasági alelnök által előterjesztett 2016. évi költségvetési javaslatát is egyhangúlag elfogadta a közgyűlés éppúgy, mint a Felügyelő Bizottság jelentését a 2015. évről, amelyet ellenőrző bizottság elnöke, Saáry László terjesztett elő.

A Közgyűlés döntött az MTTOSZ alapszabályának szükséges módosításáról, valamint az MTTOSZ által augusztus 20-a tiszteletére alapított elismerő oklevél kiadásáról, amelynek átadására 2016-ban augusztus 13-án, az MTTOSZ által szervezett Kárpát-medence Magyarlakta Településeinek Virtusvetélkedője alkalmával, Balatonszárszón kerül sor.

Péntek Vendel, az Ajkai MTTSZ vezetője javaslata alapján a Közgyűlés az MTTOSZ éves tagdíját 2017. évre vonatkozóan két tartózkodással, egy ellenvéleménnyel és 12 igen szavazattal 10.000 Ft-ban határozta meg.

Kapcsolódó dokumentum: