Jelenleg itt van: Főoldal > Hírek

Hírek

Kézitusa hírek 2017. március 13.

Újraválasztották dr Zöllei Zoltánt a Magyar Közelharc-Kézitusa Szövetség elnökét, az MTOSZ alelnökét. Szívből gratulálunk neki, munkájához sok sikert kívánunk!
Dr. Harcsár István
főtitkár

A Magyar Közelharc – Kézitusa szakértő, Dr. Zöllei Zoltán szerdánként 18:00-tól Önvédelmi oktatást tart a soroksári Táncsics Mihály művelődési házban gyereknek és felnőtteknek is egyaránt. 2017.02.15-én a soroksári Tv is meglátogatta a képzésünket. Az érdeklődők folyamatosan részt vehetnek a képzésen. Szeretettel várunk mindenkit!

2017.02.17-én Szövetségünk tagjai a Than Károly Ökoiskolában katonai kézitusa bemutatót adott az oda látogató vendégeknek. A csapat sikerrel zárta az estét. A szeptemberi tanévkezdéshez ízelítőt adott a csapat, a leendő kadétképzés programjából.

A Magyar Közelharc-Kézitusa Szövetség 2017.03.04-én tartotta tisztújító közgyűlését. A szövetség vezetőségében személyi változások történtek. Elnök továbbra is Dr.Zöllei Zoltán maradt valamint vereny,-lővész,-katonai szakágbizottságokat hoztunk létre a szövetség további eredményessége érdekében.

Kalina Bianka