Jelenleg itt van: Főoldal > Hírek

Hírek

Köszönő levél 2017. december 15.

Tisztelt Elnök Úr! Kedves Jóska barátom!

Köszönöm a 2017. évről írt csodálatos, eredményekben gazdag beszámolódat. Nagyszerű kollektívának vagy a vezetője. Biztató, példát mutató magatartásod rendre átragad a közvetlen kollégáidra is. Ennek szép példáját láttuk a hétvégi “Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe” rendezvényen is, ahol a sporttársaid fáradságot nem ismerve segítkeztek az ország különböző részeiről érkező 400 kisiskolásnak abban, hogy az általuk készített uzsonna csomagok és üdítő italok szétosztásával minél jobban érezzék magukat.

Beszámolódban kellő súllyal méltattad a BKV TTE minőségi sportolóinak kimagasló eredményeit, amihez őszinte szívvel gratulálok, miként azt is nagyon pozitívan értékelem, hogy az MTTOSZ és a BKV TTE közötti közös programok egyre gazdagabbak, és igen jól alakultak ebben az évben.

Tisztelt Elnök Úr! Kedves Jóska!

Még egyszer, nagyon köszönöm a beszámolódat! Nagyon remélem, hogy az ez évben elért eredményeinket 2018.-ban közösen tovább javítjuk, bővítjük.

Most viszont, Karácsony idején, nagyon kellemes ünnepeket kívánok Neked Jóska és kedves családodnak, továbbá természetesen a BKV TTE nagy családjának is.

Ha, nem találkoznánk az év végéig, eredményekben gazdag, nagyon sikeres Újévet kívánok Nektek!

Barátsággal

Harcsár István,
az MTTOSZ főtitkára