Jelenleg itt van: Főoldal > Rendezvények

Rendezvények

Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe
jótékonysági gyermekrendezvény - karácsonyi ünnepváró műsorral
2016. december 10., szombat

A Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szabadidősport Szövetsége a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal és a Magyar Autóklubbal közösen, ez évben is megtartja a Karácsonyt váró „Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe” jótékonysági gyermekrendezvényét.

Szövetségünk, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal és a Magyar Autóklubbal együtt elkötelezettséget érez az iránt, hogy az ország számos kistelepüléséről érkező, nagycsaládokban, vagy nevelő otthonokban nevelkedő, sok esetben többszörösen hátrányos helyzetű általános iskoláskorú gyerekeknek, közvetlenül a szeretet ünnepe előtt egy vidám, színes, játékos sportvetélkedőt, szórakoztató előadásokat, híres sportolókkal való találkozásokat szervezzen. A sportvetélkedő mellett, lehetőséget teremtünk arra, hogy – miként tavaly is -, a gyerekek bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági szakemberekkel találkozzanak, akiktől hasznos ismereteket, tanácsokat kaphatnak.

A rendezvényt 10.00 - 15.00 óra között, az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjában, Budapest IX. kerületében a Vágóhíd u. 11-13-ban rendezzük.

A sport-délelőttre az országból 5-600 gyereket és 60-80 kísérő pedagógust várunk.

A rendezvény fővédnökének felkértük dr. Pintér Sándor belügyminiszter urat, dr. Simicskó István honvédelmi miniszter urat, Borkai Zsolt MOB elnököt, dr. Hatala József NBT elnököt és az EMMI Sportért felelős államtitkárát dr. Szabó Tünde asszonyt.

Iskolák, gyermekcsoportok számára, illetve a rendezvény támogatói számára szóló további információk a mellékelt dokumentumokra kattintva érhetők el.

Iskolaigazgatók tájékoztatója

„Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe” jótékonysági gyermekrendezvény meghívója